Waarom zo Fat?

 • Geïmpregneerd hout
 • Vet in kleine prijzen
 • Gratis verzending

Schommels

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 • JollyJim Air XXL

  Uit vierkant hout met 9x9cm schommelbalken

  Normale prijs: € 249,95

  Special Price € 159,95

  Incl. 21% BTW.
 • JollyJade Wave XXL

  Schommel van houten balken met klimaanbouw en surfplank

  Normale prijs: € 369,95

  Special Price € 289,95

  Incl. 21% BTW.
 • JollyJack Star XXL

  Vierkante schommel met platform en glijbaan

  Normale prijs: € 379,95

  Special Price € 299,95

  Incl. 21% BTW.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Kinderschommels van FATMOOSE

Wie met de trends mee wilt gaan heeft absoluut een van de hippe FATMOOSE kinderschommels nodig. Of je nu naar een hoogwaardig schommelframe zoekt of een geweldige schommel-klimcombinatie met vele extra’s: FATMOOSE heeft het! Met of zonder glijbaan, klimnet, ladder of platform op deze schommels kun je je echt uitleven en plezier maken.
Ga voor de Kinderschommel JollyJim Air XXL, de kinderschommel Jolly Jade Wave XXL of de kinderschommel JollyJack Star XXL en kies uit de vele schommel en klimvarianten. Pas de kleuropties aan, kies jouw lievelingskleur en begin direct met het oefenen van vette trucs op jouw eigen schommel. Met jouw coole trucs en vaardigheden kun je echt indruk maken op al jouw vrienden.

FATMOOSE kinderschommels overtuigen door hun doordacht design en kwaliteit en zijn daarnaast snel opgebouwd omdat wij een eenvoudige en gedetailleerde handleiding meeleveren. Dus, ga voor het vette schommel- en klimplezier met een FATMOOSE schommel tussen de wolken!

Vet plezier met kinderschommel JollyJim Air XXL

Met onze Kinderschommel JollyJim Air XXL is mega veel plezier verzekerd. Beklim de klimwand,  verover het platform,  glij naar beneden via de super coole wave glijbaan en start weer opnieuw. Ben je uitgeput en heb je even een pauze nodig? Ga dan lekker zitten op de FATMOOSE schommel, gooi je benen de lucht in en geniet van het heerlijke verkoelende briesje. Dat is FATMOOSE!

Kinderschommel JollyJeff Top XXL, vet schommelplezier met extra-kick!

Heb jij een extra kick nodig omdat een normale schommel niet genoeg is? Dan kun je je zeker uitleven op onze kinderschommel JollyJeff Top XXL, bij deze schommel garanderen wij mega veel plezier. Met deze kinderschommel kun je niet alleen geweldig hoog schommelen maar ook ontzettend hoog klimmen in het klimnet, zo kun je aan iedereen laten zien wat een kanjer je bent. Boven aangekomen kun je via de ladder aan de andere kant je afdaling beginnen om daarna gelijk opnieuw te beginnen. Hier kun je samen met vrienden hele vette avonturen beleven en samen heel hoog de lucht in schommelen. FATMOOSE plezier gegarandeerd!