Waarom zo Fat?

  • Geïmpregneerd hout
  • Vet in kleine prijzen
  • Gratis verzending

Jij bent belangrijk voor ons!

In deze onzekere tijd putten we kracht uit het feit dat onze producten ervoor blijven zorgen dat kinderen met gemak kinderen kunnen blijven en onbezorgd kunnen blijven spelen. De gezondheid en veiligheid van alle gezinnen is dan ook onze topprioriteit. Daarom hebben we al talloze maatregelen genomen, zowel intern als extern thuis, om u zo goed mogelijk door deze uitdagende tijden heen te helpen.

Wij blijven voor je leveren!

We blijven voor je produceren en leveren zoals gewoonlijk. Het merendeel van onze transportpartners volgt nu al nieuwe leveringsrichtlijnen die de veiligheid van de medewerkers en klanten garanderen. Wij werken onvermoeibaar om je bestellingen zo snel en zorgeloos mogelijk bij je thuis te krijgen. Om je veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen, hebben we voorzorgsmaatregelen genomen die voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Neem de situatie alstublieft serieus - dat doen wij ook!

Vergeet niet je handen te wassen, houd minstens twee meter afstand, nies alleen in je elleboog… We hebben dit advies allemaal al ontelbare keren gehoord en toch willen we je vragen het ter harte te nemen om je eigen gezondheid te beschermen. Wij van FATMOOSE hebben ervoor gezorgd dat een groot deel van ons personeel van huis uit kan werken zodra de eerste incidenten bekend werden gemaakt. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn thuis te werken zijn interne veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen om het hoogste niveau van veiligheid te garanderen.

Wij bedanken je!

Last but not least willen we je bedanken voor je buitengewone mate van begrip. De afgelopen weken hebben weer eens bewezen hoe sterk het gevoel van verantwoordelijkheid en begrip is binnen de FATMOOSE gemeenschap. Wij willen je bedanken voor de vele mooie berichten die ons de afgelopen dagen hebben bereikt en ons helpen om vooruit te kijken in deze moeilijke tijden.

Wij wensen je als klant, je vrienden en familie, dat je gezond blijft. Zodat onze speeltoestellen vreugde brengen in je tuin. We zullen ons best blijven doen!

Bedankt en blijf gezond 
Jouw FATMOOSE-team