Waarom zo Fat?

  • Geïmpregneerd hout
  • Vet in kleine prijzen
  • Gratis verzending

Contact

Bereikbaarheid

Je kunt ons via het contactformulier en per telefoon bereiken.

Je bereikt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 16:00 uur via het volgende telefoonnummer: +32 (0)78 480 492
We raden je aan om de informatie m.b.t. hotlinetijden in acht te nemen.

Feedback

Bent je tevreden of heb je suggesties voor ons? Laat het ons weten. We kijken uit naar een beoordeling op TrustedShops, Trustpilot of een recensie op Google. Mocht iets niet naar wens zijn, gebruik dan het contactformulier om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zoeken samen met jou naar een passende oplossing. Ben jij een echte fan en wil je je avonturen delen? Deel dan je foto of video op Instagram met de hashtag #fatmoosemoment of stuur ons een foto of video inclusief statement naar [email protected] voor onze website. We kijken uit naar je feedback!

Foto’s van klanten die wij door heel Europa gelukkig hebben gemaakt, zijn te vinden op onze website onder het kopje Inspiration. Laat je inspireren!

Blogger

Ben je blogger en wil je graag met ons samenwerken? Dat vinden we leuk om te horen! Stuur ons een e-mail op [email protected] waarin je iets meer vertelt over jezelf en je plannen voor een toekomstige samenwerking. Als je al een mediakit hebt, ontvangen we die ook graag. Op die manier gaat een toekomstige samenwerking moeiteloos van start!

Acties

Daarvoor kun je het beste onze Facebook-pagina liken. Of het nu gaat om wedstrijden, kortingen, etc. – via onze Facebook-pagina blijf je altijd op de hoogte.