Waarom zo Fat?

  • Geïmpregneerd hout
  • Vet in kleine prijzen
  • Gratis verzending

Contact

Bereikbaarheid

Je kunt ons via e-mail (info@fatmoose.be), het contactformulier en per telefoon bereiken.

Je bereikt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur via het volgende telefoonnummer: +32 (0)78 480 492
We raden je aan om de informatie m.b.t. hotlinetijden in acht te nemen.

Op onze website vind je alle informatie over de tijden en de dagen waarop wij te bereiken zijn.

Let op dat er gedurende het hoogseizoen langere wachttijden zijn als je belt. In dit geval kun je ons sneller per e-mail bereiken.

Feedback

Je bent tevreden of je hebt suggesties voor ons? Laat het ons weten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je een echte fan en wil je je belevenissen met ons delen? Stuur dan een foto inclusief beschrijving voor onze website of Facebook pagina naar info@fatmoose.be - en je wordt er een deel van.

Foto’s van klanten die wij door heel Europa gelukkig hebben gemaakt, zijn te vinden op onze website onder het kopje Inspiration. Laat je inspireren!

Blogger

Ben je blogger en wil je graag met ons samenwerken? Dat vinden we leuk om te horen! Stuur ons een e-mail op cooperation@wickey.de waarin je iets meer vertelt over jezelf en je plannen voor een toekomstige samenwerking. Als je al een mediakit hebt, ontvangen we die ook graag. Op die manier gaat een toekomstige samenwerking moeiteloos van start!

Acties

Daarvoor kun je het beste onze Facebook-pagina liken. Of het nu gaat om wedstrijden, kortingen, etc. – via onze Facebook-pagina blijf je altijd op de hoogte.