Waarom zo Fat?

  • Geïmpregneerd hout
  • Vet in kleine prijzen
  • Gratis verzending

Contact

Onze excuses voor de wachttijd en de vertragingen. Door een ongekend hoog ordervolume in de gehele Europese onlinehandel zijn er op dit moment nog steeds vertragingen in de toeleveringsketen. Door een ongewoon hoog aantal aanvragen is er momenteel een bewerkingstijd van ca. 2-3 weken voor emails. We vragen je vriendelijk om af te zien van meerdere aanvragen en beloven je dat wij elke email zullen beantwoorden, ook al duurt het langer dan verwacht. We werken er hard aan om je onze gebruikelijke service weer te kunnen bieden.

Bereikbaarheid

Je kunt ons via het contactformulier en per telefoon bereiken.

Je bereikt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur via het volgende telefoonnummer: +32 (0)78 480 492
We raden je aan om de informatie m.b.t. hotlinetijden in acht te nemen.

Door een ongewoon hoog aantal aanvragen is er momenteel een bewerkingstijd van ca. 2-3 weken voor emails. We vragen je vriendelijk om af te zien van meerdere aanvragen en beloven je dat wij elke email zullen beantwoorden, ook al duurt het langer dan verwacht.

Feedback

Je bent tevreden of je hebt suggesties voor ons? Laat het ons weten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je een echte fan en wil je je belevenissen met ons delen? Stuur dan een foto inclusief beschrijving voor onze website of Facebook pagina naar info@fatmoose.be - en je wordt er een deel van.

Foto’s van klanten die wij door heel Europa gelukkig hebben gemaakt, zijn te vinden op onze website onder het kopje Inspiration. Laat je inspireren!

Blogger

Ben je blogger en wil je graag met ons samenwerken? Dat vinden we leuk om te horen! Stuur ons een e-mail op cooperation@wickey.de waarin je iets meer vertelt over jezelf en je plannen voor een toekomstige samenwerking. Als je al een mediakit hebt, ontvangen we die ook graag. Op die manier gaat een toekomstige samenwerking moeiteloos van start!

Acties

Daarvoor kun je het beste onze Facebook-pagina liken. Of het nu gaat om wedstrijden, kortingen, etc. – via onze Facebook-pagina blijf je altijd op de hoogte.