Waarom zo Fat?

  • Geïmpregneerd hout
  • Vet in kleine prijzen
  • Gratis verzending

Betaling

Betaalmogelijkheden

Om uw bestelling eenvoudig te betalen, bieden wij u een selectie van de meest gangbare betaalmogelijkheden in onze shop aan:

Bancontact
Creditcard
Vooruitbetaling
PayPal
Klarna Pay Later

Meer informatie over onze betaalmogelijkheden kunt u hier vinden: Betaalmogelijkheden

Op dit moment is het niet mogelijk om met ecocheques te betalen. Neem eens een kijkje bij de overige genoemde betaalmethodes, deze zijn ook super!

Je creditcard wordt belast zodra je de bestelling hebt geplaatst. Houd altijd rekening met het type facturering dat op je creditcard van toepassing is.

Zorg ervoor dat je de door jou gewenste betaalmethode correct uitkiest voordat je de bestelling plaatst. Een wijziging op korte termijn is helaas niet mogelijk.

Betaalproces (Bankgegevens)

Onze bankgegevens zijn als volgt:

Wickey GmbH
IBAN: NL84 ABNA 0619 5864 51
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Vergeet niet om als betalingskenmerk je bestelnummer te vermelden bij je betaling. Zo kunnen we de betaling beter aan jouw bestelling koppelen. Zodra we jouw betaling ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een e-mail met een betaalbevestiging.

Safety first is ons motto! De veiligheid van jouw gegevens staat bij ons en bij onze betaalpartners dan ook voorop. Om een snelle en veilige verwerking van betalingen te garanderen, werken we uitsluitend met erkende betalingsexperts die aan de hoogste veiligheidsnormen samen en gebruik maken van geavanceerde fraudepreventiesystemen.

Rekening

Je ontvangt de rekening van je bestelling per E-mail, zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Je kunt de rekening natuurlijk ook op naam van je bedrijf krijgen. Hiervoor hoef je tijdens het bestelproces alleen de velden ‘’bedrijf’’ en ‘’btw-nummer’’ in te vullen.

De btw wordt niet afzonderlijk vermeld. Op de rekening zie je wel hoe het totaalbedrag inclusief btw is samengesteld.

Tegoedbonnen/Korting

FATMOOSE verkoopt op dit moment nog geen tegoedbonnen. Maar wie weet... misschien verandert dit in de toekomst nog!

Bij FATMOOSE loont het zich om regelmatig onze website te bezoeken en in het oog te houden: wij hebben namelijk regelmatig leuke kortingsacties waarmee wij jullie telkens weer verrassen.

Wij ontvangen graag je verzoek tot samenwerking. Stuur hiervoor een e-mail met alle details naar cooperation@wickey.de. Wij zullen ons zo spoedig mogelijk bij jou melden!